Etusivu
Toimialat
Referenssit
Tarjouspyyntö

RAKENNUSSUUNNITTELU

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanoo vanha kansanviisaus. Jos missä, niin rakentamisessa sanonta pitää paikkansa täydellisesti. Suunnittelupalvelumme kattaa kohteet suuresta teollisuus-
rakennuksesta leikkimökkiin. Molempia olemme suunnitelleet ja paljon
muuta siltä väliltä, - niin julkiselle sektorille kuin yksityisille asiakkaille.

Esimerkkejä kohteista

RAKENNUTTAMINEN JA VALVONTA

Rakennuttaminen on varsinainen taiteenlaji, ainakin siinä tapauksessa, että sen tekee kerran kymmenessä vuodessa tai ehkä kerran elämässään. Pelkkä rakentamisen byrokratia saa äkkinäisen hengästymään. Ja kun vielä pitäisi hoitaa ne urakoitten kilpailuttamiset, urakkasopimukset yms.yms... Valvonnan merkitystä ei voi näinä kosteusongelmien ja homeiden aikakautena liikaa korostaa. Rakennuttaminen ja valvonta kulkevat monesti käsi kädessä, eivät toki aina. Molemmat ovat meille jokapäiväisiä tuttuja – yhdessä ja erikseen.

Esimerkkejä kohteista

KIINTEISTÖJEN KORJAUSSUUNNITTELU

Rakennuskantamme on moniin muihin maihin verrattuna varsin nuorta. Mutta nuorikin vanhenee ja ajan saatossa rapistuu. Tilantarpeet ja käyttötarkoitukset muuttuvat. Tarvitaan ehkä lisää tilaa ja samassa yhteydessä on perusteltua laittaa myös vanhat tilat uuteen uskoon. Monenlaisten korjaus- ja muutostarpeiden ideoijina ja toteuttajina olemme saaneet olla rakennuttajien apuna. Korjaus- ja täydennysrakentamisen suunnittelussa kokemus on korvaamaton voimavara.

Esimerkkejä kohteista